توضیحات را از قسمت متن و در جای همین نوشته کیک یک نوع شیرینیه که مبدأ اصلی اون در اروپاست و برای تهیه اون معمولاً از چهار ماده ی اصلی آرد، شکر، تخم مرغ و کره استفاده میشه و بعد از اینکه به حالت اسفنجی در اومد، پخته میشه.
البته که توی بعضیاش از موادی مثل نشاسته، روغن، میوه یا خشکبار و مایعاتی مثل شیر، آب یا آبمیوه و ادویه جات مختلف هم استفاده میشه. برای حجم دادن به خمیر از مادهای مثل بیکینگ پودر یا خمیرترش هم استفاده میشه. کیک ها در اندازه و شکل های مختلف درست میشن و اکثراً با خامه تزئین میشن. چون کیک جزء موادیه که در اثر تماس با هوا خشک میشه سطحش رو به طور کامل با مواد تزئین میکنن و همین باعث میشه از عبور هوا بهش جلوگیری بشه و دوام بیشتری داشته باشه.
کیک از اواسط قرن هجدهم به وجود اومده.
در زبان انگلیسی معنیهای مختلفی داره ولی اینجا به یک قطعه ی کوچک و مسطح خمیر پخته میگیم. براساس این تعریف باستان شناسا میگن که این نوع خوراک از زمانهای باستان وجود داشته اما تصوری که امروزه وجود داره ویژگی های شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن میاره. ریشه کیک به نان برمیگرده برای همین تاریخچشون بهم مرتبطه. مهم ترین عاملی که برای جداسازی نان از کیک انگلیسی در نظر گرفته میشه، حذف مخمر از نان است.
نام محصول | توضیحات | نوع بسته بندی | وضعیت | قیمت |
---|---|---|---|---|
انواع کیک | - | سفارشی | موجود | تماس بگیرید |
این بازرگانی با سابقه ۱۰ سال کار در بازار کیک و کلوچه و چیپس و پفک و نوشیدنی های انرژی زا و طعم دار آماده تامین نیازمندی های همکاران در سراسر کشور و خارج از کشور می باشد.
علیرضا طاهری